Celebs

Koen Crucke vertelt in ‘Over Eten’ hoe hij al twee keer succesvol vermagerde

Koen Crucke vertelt in ‘Over Eten’ hoe hij al twee keer succesvol vermagerde Video: VRT

Tot twee keer toe heeft Koen Crucke zichzelf kunnen overtuigen om met succes een zeer streng dieet te volgen. De acteur en operazanger woog vroeger 130 kilo, waarna zijn gewicht schommelde van 70 kilo naar 113 kilo. In het programma ‘Over Eten’ vertelde Crucke welke eetgewoontes hij er nu op nahoudt en zijn huidige gewicht van 67 kilo onder controle kan houden.

“Ik eet elke dag vier tot vijf kleine porties om niet bij te komen”, laat hij weten. “Mijn man zorgt ervoor dat ik voldoende gezonde maaltijden eet.” Tijdens het programma komen ook de momenten aan bod toen hij zwaarder woog. “Toen ik opnames had voor Samson & Gert, moest ik op een gegeven moment in een bad vallen. Nadien kon ik niet meer op eigen kracht rechtkomen”, vertelde hij aan Kobe Ilsen.

Nadien liet hij ook voor de eerste maal zijn lichaam zien op televisie. Zijn dieet leverde hem erg veel respect op van de presentator. “Ik vind het onwaarschijnlijk dat je dit al twee keer gedaan hebt”, zei hij tegen Crucke, die zichtbaar geëmotioneerd raakte door het compliment.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees