Mode

Herken jij de dochter van beroemd topmodel in deze campagne?

Herken jij de dochter van beroemd topmodel in deze campagne?

Rechts: Lila Grace

Met een moeder als Kate Moss was het bijna ondenkbaar dat dochter Lila Grace geen carrière in de modewereld zou ambiëren. Op haar veertiende is de eerste campagne een feit, al is het niet meteen voor een grote naam zoals Calvin Klein.

Lila Grace, de dochter van Kate Moss en Dazed-uitgever Jefferson Hack, duikt op als het gezicht van The Braid Bar, een Brits concept dat onder meer workshops organiseert voor wie allerlei gevlochten haarstijlen in de vingers wil krijgen. De 14-jarige krijgt daarbij het gezelschap van Stella Jones, tienerdochter van de Britse muzikant Mick Jones (The Clash).

Het stond in de sterren geschreven dat Lila Grace dezelfde weg zou opgaan als haar moeder, aan wier zijde ze eerder al opdook in fotoshoots. Nu Moss haar eigen modellenbureau in het leven heeft geroepen, is de timing perfect om de carrière van Lila Grace te lanceren. Moss zelf was ook veertien jaar oud toen ze werd ontdekt door een modellenbureau.

Lila Grace is overigens niet de enige die de goede genen heeft geërfd. Ook Moss’ 19-jarige halfzus Charlotte, beter bekend als Lottie, timmert voorzichtig aan een modellencarrière, met onder meer klussen voor Chanel en Bulgari.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees