Vakantie

TIPS. Thee slurpen in hartje Antwerpen en hét cadeau voor een mama van goud

Elke week tippen lifestyleredactrices Hanne en Tinnie uitjes, trends, places to be en de leukste hebbedingen. Deze week: thee slurpen en dansen in Antwerpen, nog een leuk cadeau voor Moederdag en mooie mannenmode shoppen in onze hoofdstad.

 

Thee slurpen in Antwerpen

Theeliefhebbers, zet een bezoekje aan LEAF. in de Nationalestraat alvast in je agenda. Hier ontdek je verschillende soorten thee die je zelf kunt personaliseren met allerlei kruiden. In het hoekpand met een fris interieur kun je ook een hapje eten. Les Odettes, gespecialiseerd in biologisch, seizoensgebonden en local food – stelt het menu samen met thee in de hoofdrol.

 

Mama,één uit het miljoen

Als je nog op zoek bent naar hét perfecte cadeau voor Moederdag, dan kan deze test je misschien helpen. Is je mama een vrouw van goud? Is ze niet één uit de duizend, maar één uit het miljoen? Als je twee keer ‘ja’ kunt antwoorden, is de collector edition van Paco Rabanne’s zwoel parfum Lady Million misschien wel iets voor haar. Lady Million Monopoly Collector - 112,53 euro. In de parfumerie.

 

 

Mooie mannenmode in Brussel

Luxelabel Ermenegildo Zegna opent een nieuwe flagshipstore in Brussel. Verwacht je aan verschillende collecties op 120 vierkante meter in een tijdloos chique interieur op de Boulevard de Waterloo. Is je man een beetje verlegen tijdens het shoppen? In de winkel, vormgegeven door architect Peter Marino, is een VIP-ruimte die kan worden afgesloten van de boetiek voor een extra persoonlijke winkelervaring.

 

 

Een nachtje dansen

De Antwerpse nachtclub Ampere, die de Red Bull Elektropedia Award in de wacht sleepte voor beste Belgische club, bestaat twee jaar en dat moet gevierd worden. Op zaterdag 13 mei komen Sonja Moonear, Rhadoo, Barac plaatsjes draaien ter ere van de verjaardag. Tickets voor het feestelijke evenement kosten 12 euro in presale. De deuren van de danstempel gaan open om 23 uur.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees