Gers Pardoel: “Seks moet nasty zijn, hoe vettiger hoe prettiger”

Gers Pardoel: “Seks moet nasty zijn, hoe vettiger hoe prettiger”

Foto: Liefde Voor Muziek

Gers Pardoel maakt op dit moment furore in het tv-programma ‘Liefde voor Muziek’. De Nederlandse zanger van toppers als ‘Bagagedrager’ en ‘Ik neem je mee’ brengt er verrassende covers, maar in HUMO brengt hij deze week ook enkele verrassende onthullingen.

In het interview babbelt Pardoel over zijn visie op seks en die is erg duidelijk. “Seks moet nasty zijn. Je mag niet het gevoel hebben dat je je om de één of andere reden moet inhouden. Preutsheid en goede seks gaan niet samen: taboes horen niet thuis in bed. Vieze shit, daar gaat het om.”

Toch moet alles met liefde gebeuren, benadrukt de zanger. “Hoe vettiger, hoe prettiger - maar wel met liefde. De beste seks die ik in mijn leven heb gehad, ging altijd met liefde gepaard. In mijn wilde vrijgezellenjaren heb ik geregeld onenightstands gehad, met meisjes voor wie ik eigenlijk niet veel voelde, en dat was best en spannend en geil en zo, maar het was nooit zo lekker als iemand van wie ik echt hield.”

Op de vraag wat zijn grootste afknapper in bed is, is het antwoord duidelijk. “De geur moet juist zijn. Met een vrouw die verkeerd ruikt, kan ik geen seks hebben.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees