Celebs

Huwelijk van Pippa Middleton krijgt Belgisch tintje

Huwelijk van Pippa Middleton krijgt Belgisch tintje

Foto: Photonews

Engeland begint zich stilaan op te maken voor het huwelijk van Pippa Middleton (33) met James Matthews (41) en dus lekken er ook meer en meer details uit over het feest. Zo raakte bekend dat ze vanuit België een grote orangerie laten overkomen waarin plaats is voor 350 gasten en dat mocht duidelijk iets kosten.

Pippa Middleton, de zus van Kate Middleton en schoonzus van prins William, stapt op 20 mei in het huwelijksbootje met James Matthews. Die ceremonie vindt plaats in Bucklebury in Berkshire, waar haar ouders een landgoed hebben. Om plaats te kunnen bieden aan al de genodigden, zal Pippa naar verluidt een grote orangerie laten overkomen vanuit ons land. Die wordt geleverd door PBI Event Architecture uit La Louvière.

Aan die enorme glazen structuur hangt een prijskaartje van ongeveer 115.000 euro. Benieuwd of ze daar haar budget voor haar trouwfeest, dat vooraf op bijna 300.000 euro was vastgelegd, niet mee overschrijdt. Verwacht wordt dat het zes dagen duurt tegen dat het glazen gevaarte helemaal opgebouwd is, maar dan zal er flink in gedanst kunnen worden.

Zo zou het er bijvoorbeeld kunnen uitzien:

Foto PBI

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees