Celebs

Katja Schuurman: "Mijn valse borsten waren beste investering ooit"

Katja Schuurman: "Mijn valse borsten waren beste investering ooit"

Foto: Isopix

De Nederlandse tv-persoonlijkheid Katja Schuurman (42) heeft helemaal geen problemen met cosmetische ingrepen, integendeel. Zelf noemt ze in een interview met Veronica Magazine haar borstvergroting dan ook een van de beste investeringen die ze ooit deed. "Moeder natuur was gewoon vergeten ze er bij mij op te zetten", klinkt het.

Katja Schuurman is trots op de borsten die ze nu heeft, maar dat was wel eventjes anders toen ze jong was. Daarom besloot ze al op haar 21ste de natuur een handje te helpen en stapte op een plastisch chirurg af. Voor de operatie leende ze toen zomaar eventjes 8.000 euro. Het heeft haar carrière alvast geen windeieren gelegd, want ze werd een populaire actrice, zangeres en tv-persoonlijkheid die bij ons onder andere in 'Costa!' te zien was. 

"Het was een van de beste investeringen van mijn leven. Weet je, moeder natuur was gewoon vergeten ze er bij mij op te zetten. Vergelijk het met de situatie dat je geen armen hebt. Borsten horen gewoon bij mij. Dat ik ze niet had, was gewoon een vergissing", vertelt ze in het interview.

Botox

Ze ziet dan ook geen graten in eventuele andere ingrepen zoals botoxinjecties. "Ik heb het nooit laten doen, maar zeg nooit nooit. Ik kan me voorstellen dat je er wat aan wilt laten doen als je echt verkreukeld raakt. Toch word ik liever oud en rimpelig dan dat je ziet dat alles is opgetrokken. Je hoeft toch niet perfect te zijn?"

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees