Celebs

Zo is het om de assistente van Kim Kardashian te zijn

Zo is het om de assistente van Kim Kardashian te zijn
Hoe zou het zijn om deel uit te maken van de Kardashian-entourage? De Amerikaanse Stephanie Shepherd weet dat maar al te goed. Ze is sinds 2013 de persoonlijke assistente van Kim Kardashian en vertelt in een interview met modesite Refinery 29 hoe haar dagen eruitzien.

De voorbije jaren heeft Stephanie, die wel een zus kon zijn van de Kardashians, heel wat verwezenlijkt in opdracht van de familie. Zij was het die de eerste kinderwagen van Kims dochter North uitkoos, die de 36-jarige realityster klaarmaakte voor haar huwelijk met Kanye West in Italië en haar op een privéjet zette na de veelbesproken overval in Parijs. De vrouw woont samen met haar vriend in Beverly Hills, een eigen assistent en kan naar eigen zeggen nog altijd niet geloven dat ze dit leventje leidt.

Stephanie groeide op in het Amerikaanse Ontario als enig kind van een single mama. In 2009 trok ze naar Los Angeles om aan de bak te geraken als danseres. Ze maakte carrière, maar als assistente. Niet als danseres. “Ik was een meisje van het platteland. Ik had nog nooit een Range Rover gezien en wist niet wat Givenchy was, laat staan hoe ik het moest uitspreken”, klinkt het. Ze werkte een paar jaar als rechterhand van choreograaf Mikey Minden. Op een dag vroeg een collega van Minden, voormalig Pussycat Doll Robin Antin, of Stephanie niet aan de slag wilde bij een van haar vriendinnen: Kim Kardashian.
 


“Ik heb je nodig”

Ze ging solliciteren bij la mama Kris Jenner en had ook een gesprek met Kim Kardashian zelf. “Ze droeg geen make-up, wel een training. Ze was op dat moment hoogzwanger van North”, klinkt het. “Kijk, ik heb hulp nodig. Robin houdt van je en zegt geweldige dingen. Ik heb je nodig. Lijkt het je iets?”, zei Kim naar verluidt. Stephanie, die op dat moment erg zenuwachtig was, ging akkoord. De volgende dag mocht ze meteen beginnen. Stephanie doet sindsdien de was, boekt reisjes, monteerde de kinderwagen en regelde allerlei details voor haar trouw in 2014, tot ze zowaar uitgeput was. “Ik was zo blij en bleef altijd langer omdat ik mezelf wilde bewijzen. Toen North te vroeg werd geboren, wist ik helemaal niet wat aan te vangen met een baby. We trokken allemaal in bij Kris en ze stelde me gerust. Nu, vier jaar later, kijken we elkaar aan en denken we terug aan vroeger”, klinkt het.

Grappige Kanye

Volgens Stephanie, die het nu al tot COO van de Kardashian West merken heeft geschopt en iets meer vrije tijd heeft dan vroeger, hoort iedereen die voor de familie werkt bij de Kardashian Klan. “Van assistenten, make-upartiesten en huishoudsters: we geven elkaar kerstcadeautjes, zorgen voor alle kinderen alsof het de onze zijn. Het is echt een uitgebreide familie.” Kanye is hilarisch, Khloe ieders vriend en bij Kourtney blijft ze soms plakken en met Kendall en Kylie gaat ze uit. Ze voegt eraan toe dat ze dagelijks met de wereldster sms’t van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat om ideetjes uit te wisselen en dat ze van Kris leerde om nooit iets uit te stellen. Ze beschrijft haar job als heel leuk, maar geeft ook toe dat er soms iets fout loopt. “Eén ding moet je in dat geval doen: je verantwoordelijkheid durven nemen en de boel oplossen. En als je baas iets vraagt, noteer alles, stel geen vragen, maar schiet in actie.”

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees