Van een après-sky in de bergen naar het podium van Tomorrowland

Van een après-sky in de bergen naar het podium van Tomorrowland

Dennis Cartier hoopt dat Tomorrowland een doorbraak mag betekenen. Foto: sbr

Ardooie -

Op de affiche van Tomorrowland staan is de droom van zowat elke deejay. Dennis Cartier uit Ardooie ziet die droom dit jaar in vervulling gaan. Op zondag 23 juli speelt hij een set op The Sound of Tomorrow-stage.

Dennis Parmentier (28) uit Ardooie is al 16 jaar deejay onder de naam Dennis Cartier. Hij timmerde lang aan de weg, maar bereikt dit jaar het doel van zowat elke deejay: een set spelen op Tomorrowland. Op zondagnamiddag mag hij The Sound of Tomorrow-stage van Mazda een uur lang laten daveren.

Toch was hij er de vorige jaren ook al een beetje aanwezig, aangezien verschillende deejays zijn platen gedraaid hebben op het festival. Een droom die in vervulling gaat voor Dennis. “Fantastisch natuurlijk om erkenning te krijgen van die grote namen, maar er zelf draaien is pas echt een bekroning op mijn werk. Nadat ik gedraaid had op een après-ski in de bergen was ik op weg naar huis. Toen ontdekte ik het e-mailtje van Tomorrowland. Ik was euforisch natuurlijk, maar ik moest het nieuws nog twee maanden voor mezelf houden tot de line-up bekendgemaakt werd”, vertelt hij. “Aartsmoeilijk was dat!”

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio