Gert vaart niet naar rouwende Sergio Herman

Gert Verhulst wijzigt zijn plannen voor ‘Gert Late Night’, zodat zijn vriend Sergio rustig kan rouwen. Foto: Kris Van Exel

Gert Verhulst en zijn talkshow Gert Late Night verhuizen volgende week niet naar Cadzand. Verhulst wou zijn plezierboot tot bij zijn goede vriend Sergio Herman brengen, maar die moet afhaken na het overlijden van zijn vader.

Gert Verhulst presenteert zijn talkshow Gert Late Night al meer dan drie weken op zijn plezierboot Evanna, aan de voet van het Museum Aan de Stroom (MAS) in Antwerpen. Na de opname van morgen zou de boot uitvaren naar de Nederlandse kustplaats Cadzand, waar sterrenchef Sergio Herman volgende week een week lang aan boord zou verblijven. In Cadzand is onlangs een nieuwe jachthaven geopend, met onder meer het nieuwe restaurant AIRrepublic van Sergio als blikvanger. Verhulst en Herman werden goede vrienden door hun samenwerking in de jury vanMijn Pop-uprestaurant.

Gisteren werd beslist dat de tocht naar Cadzand niet doorgaat omdat Sergio Herman vorige week zijn vader verloor.

Naast Sergio Herman zouden volgende week ook stellingbouwer Michel Van den Brande uit The Sky Is the Limit en Véronique De Kock aan boord gaan. Of zij volgende week vaste gasten blijven, staat nog niet vast. In de week van 29 mei zijn normaal Rik Verheye, Margriet Hermans en William Boeva te gast. Dat is de voorlopig laatste week van Gert Late Night, dat zo goed als zeker terugkeert in het najaar.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees