Celebs

Katy Perry verklapt hoe ze naar het toilet ging in deze jurk

Katy Perry verklapt hoe ze naar het toilet ging in deze jurk

Foto: Isopix

Op het Met Gala verscheen Katy Perry in een creatie van Maison Margiela. Door de vele laagjes stof was het echter geen sinecure om naar het toilet te gaan. In de talkshow van Ellen DeGeneres legde ze uit hoe ze daar en vooral met wat toch in slaagde.

Het ontwerp waarmee Katy Perry op de rode loper van het Met Gala aankwam, was een van de meest opvallende creaties van de avond. De jurk van Maison Margiela bestond uit heel wat laagjes rode tule en een sluier die haar haast onherkenbaar maakte. Niet meteen het makkelijkst als je dan uiteindelijk toch naar het toilet moet. 

Dat bevestigde de artieste alvast in The Ellen DeGeneres Show waar ze kwam praten over haar nieuwe album en nieuwe look, inclusief gekortwiekt kapsel. "Er was heel wat zelfcontrole, oefening en GoGirls voor nodig", antwoordde ze. Waarop Ellen verbaasd kijkt en duidelijk niet weet wat GoGirls nu precies is. "Ik gebruik die vaak voor videoclips omdat ik dan altijd heel overdadige, maar onpraktische kostuums aantrek", zegt ze terwijl ze de vraag uit de weg gaat. Uiteindelijk blijkt het om een soort van plastuit te gaan. 

Het fragment begint vanaf minuut twee:

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees