Verkeerschaos op de E17 door twee zware ongevallen

Verkeerschaos op de E17 door twee zware ongevallen
Nazareth / Waasmunster -

Wie onderweg is kan op dit moment het best de E17 vermijden. Als gevolg van twee zware ongevallen, staat het verkeer er stil in twee richtingen. Een eerste ongeval gebeurde in Narazeth richting Kortrijk, een tweede in Waasmunster in de richting van Antwerpen. Er wordt gevraagd om om te rijden.

Ter hoogte van het parkeerterrein van Nazareth zijn in de richting van Kortrijk twee vrachtwagens op elkaar gereden. Twee rijstroken in de richting van Kortrijk zijn afgesloten voor het verkeer. “Er staat nu al een file richting Kortrijk vanaf het UZ in Gent, ongeveer 9 kilometer of meer dan een uur aanschuiven”, waarschuwt Peter Bruyninckx van het Vlaams Verkeerscentrum.

Verkeer wordt aangeraden om naar Rijsel te rijden via de E19. Verkeer van Brussel naar Kortrijk rijdt best om via Doornik . Wie van Gent naar Kortrijk moet neemt best de E40 tot Brugge en dan de E403

Ook in de richting van Antwerpen is een zwaar ongeval gebeurd ter hoogte van Waasmunster. Daarbij zijn een vrachtwagen, een bus en een personenwagen betrokken. “Daar staat al een file vanaf Lokeren, zo’n 7 kilometer verderop. De midden- en rechterrijstrook zijn er versperd. Het verkeer op lange afstand kan er beter omrijden via de R4-Oost en de E34. Naar Hasselt kan je beter omrijden via Brussel”, klinkt bij het Vlaams Verkeerscentrum.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Meest Gelezen

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees