OTL Lozen Boer geeft drie gratis flessen cava weg

Raf Janssens nodigt uit: komt allen naar mijn erf!

Raf Janssens nodigt uit: komt allen naar mijn erf!

Foto: OTL

Lochristi - Het is weer twee dagen feest op het erf van Raf Janssens, in de Pauwstraat. OTL De Lozen Boer Historische Dag. Als een mens het moet doen met die titel alleen, laat niets vermoeden dat oldtimertractoren centraal staan op het tweedaags evenement dat zaterdag 20 en zondag 21 mei plaats vindt. Maar los van die niet zo wervende titel van zijn evenement, heeft Raf wel andere middelen om zijn evenement in de markt te zetten: "Zet een schone vrouw bij die tractor, en je hebt meteen veel meer aandacht" zei hij ooit, en hij voegt de daad bij het woord. En deze keer geeft OTL Lozen Boer ook nog drie flessen cava weg.

Twee dagen de oldtimertractor centraal, maar wel twee keer op een andere manier. Zaterdag 19 mei is de dag dat de tractoren een rondrit in de streek doen: de tractoren komen rond 9 uur al aan, hun bestuurders ontbijten bij Raf, om dan om 10 uur te vertrekken voor een rit van zo'n 50 kilometer; Het blijtt altijd indrukwekkend om zo'n lange colonne rond te zien tuffen: u kan er maar beter met enige verwondering en bewondering naar kijken, dat dat u uzelf zit op te jagen omdat u niet snel genoeg op uw bestemming komt. 's Avonds is er op het terrein van Raf Janssens in de Pauwstraat een schuurfuif met VROB-dj's.

VROB is overigens zowel zaterdag als zondag te gast op het terrein van Raf Janssens.

Zondag zet Raf zijn hekken al open vanaf  9 uur. Dan kan men rustig de tijd nemen om de oldtimertractoren die de dag ervoor rondtoerden ter plaatse te bekijken. Er is ook  een oldtimeronderdelenmarkt. Er is ook een algemene rommelmarkt en allerlei animatie: oude ambachten zoasl schapen scheren, graan dorsen. Voor de kinderen ook een gratis kindermolen en een go-cartparcours. Honger hoeft men er ook niet te lijden: men kan inschrijven voor een barbecue, maar er is ook een frietkraam.

Gratis Cava

Gratis kaarten weggeven kan OTL Lozen Boer niet doen, om de doodeenvoudige reden dat de toegang tot zijn evenement gratis is. "Maar OTL Lozen Boer geeft via Lochristi Blogt wel graag drie flessen cava weg", aldus Raf "want ik heb ter plaatse ook een cava- en gintonicbar."

Wie een gratis fles cava wil moet gewoon het juiste antwoord vinden op onze wedstrijdvraag. Aan de hoeveelste editie van de Historische Dag is Raf Janssens nu al toe? Mail uw antwoord voor  22 uur vanavond naar dit mailadres, en wij laten u voor middernacht nog weten of u één van de drie gratis flessen zaterdag op de fuif kan gaan afhalen. Door hier te klikken kan u overigens het antwoord op de vraag vinden, en alle details over de programmatie en de vereniging van Oldtimertractoren.

 

 

 

 

 

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio