Derde klacht tegen kinderverzorgster

Derde klacht tegen kinderverzorgster

Foto: RR.

Antwerpen / Schoten -

De politie is bezig met een onderzoek naar de camerabeelden van het Antwerpse kinderdagverblijf Kiddy Watch. Ze wil uitsluitsel of verzorgster C.F. (22) uit Schoten sinds oktober vorig jaar nog meer ­baby’s mishandeld heeft. Nu maakt Het Laatste Nieuws melding van een derde klacht.

De ouders van de kleine Lyandra Ajaha (1) haalden hun dochtertje begin april al na drie dagen weg uit de crèche. Ze had onverklaarbare blauwe plekken rond haar rechteroog. “Het voelt alsof we ons kind in gevaar hebben gebracht”, zeggen de ouders aan de krant. Na het zien van de camerabeelden hebben ze besloten klacht in te dienen bij de politie.

LEES OOK. Parket: “Aanwijzingen dat meerdere kinderen slachtoffer werden van verdachte kinderverzorgster”

Begin deze week kwam aan het licht dat een kinderverzorgster van 22 een baby hard had aangepakt. De jonge vrouw werd afgelopen weekend ­opgepakt nadat de ­ouders van een baby van zes maanden vaststelden dat hun kindje blauwe plekken had. Toen de crècheverantwoordelijke de camerabeelden van vorige week bekeek, bleek dat C.F. het kind rondsleurde en een klap gaf. Volgens de verklaringen van C.F. – die ­gedeeltelijke bekentenissen aflegde – ging het om een eenmalig feit. De politie wil daar zekerheid over.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Meest Gelezen

ENKEL VOOR ABONNEES

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees