Celebs

Zo bouwen topmodellen een feestje in Cannes

Foto: Instagram Emily Ratajkowski

Na de openingsavond van het filmfestival van Cannes op woensdag feestten Bella Hadid, Emily Ratajkowski en Hailey Baldwin nog tot de vroege uurtjes door op hun privéjacht. De drie topmodellen ruilden hun prachtige rode loperjurken in voor een iets comfortabeler, doch nog steeds sexy outfit en deelden hun wilde capriolen op Instagram.

Op de rode loper verschenen de dames in glamoureuze avondjurken, maar na de officiële festiviteiten werden de galajurken al snel omgeruild voor een iets comfortabele outfit. Bella Hadid, Emily Ratajkowski en Hailey Baldwin doken echter niet meteen hun bed in voor een schoonheidsslaapje, de topmodellen bouwden samen een feestje op hun privéjacht.

Op hun jacht werd er eerst wat geposeerd en daarna werd wat muziek opgezet. De dames amuseerden zich te pletter met zijn drietjes en deelden het bewijsmateriaal op hun pagina op Instagram. Emily Ratajkowski deelde een filmpje waarop te zien is hoe zij plots door Bella Hadid verrast wordt tijdens een dansmove met de tekst: "Ze houdt van me."

 

She loves me @bellahadid @haileybaldwin

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata) op

Ook Hailey baldwin waagde zich aan een bescheiden dansje ...

 

u said what?

Een bericht gedeeld door Hailey Baldwin (@haileybaldwin) op

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees