Mode

Modeketen Uniqlo opent in najaar ook winkel in Brussel

Modeketen Uniqlo opent in najaar ook winkel in Brussel

Foto: *

De Japanse modeketen Uniqlo opende eerder al twee winkels in Antwerpen, maar in het najaar volgt nu ook nog een winkel in Brussel. Dat heeft het bedrijf vandaag zelf aangekondigd. De winkel komt in het vernieuwde "Muntcentrum" aan het Brusselse Muntplein.

In het najaar opent Uniqlo, die ook wel eens de "Japanse Zara" wordt genoemd, een winkel in Brussel. In 2015 kreeg de Antwerpse Meir de Belgische primeur en een jaartje later volgde een tweede winkel in Wijnegem Shopping Center. Nu is dus ook Brussel aan de beurt.

De winkel zal gevestigd zijn in het gerenoveerde "Muntcentrum aan het Brusselse Muntplein, vlakbij de Nieuwstraat en de Grote Markt. Takao Kuwahara, Executive Vice President van Fast Retailing Group en Chief Executive Officer van UNIQLO Europe, noemt de winkel in Brussel "een belangrijke mijlpaal in de expansie van UNIQLO in België" en ziet Brussel als "de perfecte locatie voor ons uniek LifeWear-concept: innovatieve, kwaliteitsvolle kledij met een universeel design en comfort, die gemaakt is voor iedereen."

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees