Preud’homme gedesillusioneerd: “Ik ben boos en teleurgesteld”

Club Brugge moest winnen van Oostende om nog enigszins hoop te hebben op de titel en zeker een uitstekende zaak te doen met het oog op de tweede plaats. Blauw-Zwart ging echter pijnlijk onderuit aan de kust met 2-1. Trainer Michel Preud’homme zag zijn ploeg weer enorm wisselvallig presteren. “Plots konden ze het niet meer.”

De Brugse trainer zag een wisselend wedstrijdbeeld? “Ik wil niet veel verhaal kwijt eigenlijk. We startten goed, maar op een gegeven moment zijn we gaan denken dat het wel zou loslopen”, aldus een ontgoochelde Preud’homme. “We kregen uitstekende kansen in het begin, maar vergeten het af te maken en dan kwam de partij in evenwicht. We komen op achterstand en hadden het dan even moeilijk.”

“Aan de rust en in de tweede helft probeerden we in te grijpen en op een gegeven moment loonde dat. Dan waren er de kansen om 2-1 voor te komen, maar we laten ze weer liggen en slikken dan een domme goal. Het is een desillusie; We weten wat de spelers kunnen, ze tonen dat in het begin en dan kunnen ze het ineens niet meer. Heel vreemd. Ik ben zowel ontgoocheld als boos, die kansen die we hadden moeten afgemaakt worden. Ik kan ze na de 1-1 eigenlijk niet veel verwijten, maar we moeten daar scoren. Het zal nog moeilijk worden zondag tegen Gent voor de tweede plaats”, weet de coach.

Preud’homme gedesillusioneerd: “Ik ben boos en teleurgesteld”
Foto: Photo News
Corrigeer