Seks & Relaties

Koppels delen het meest gênante moment van hun huwelijksdag

Koppels delen het meest gênante moment van hun huwelijksdag

Themabeeld Foto: Shutterstock

In Nederland heeft een onderzoek bij 1917 bruidsparen die in 2016 in het huwelijksbootje stapten, enkele verrassende onthullingen opgeleverd. Op de vraag ‘Wat was het meest gênante moment van uw huwelijksdag?’ kwamen soms schrijnende, dan weer hilarische situaties naar boven.

“Bij de openingsdans kreeg mijn partner een black-out: hij bleef stil staan, waardoor het leek alsof ik ontzettend aan hem stond te trekken.”

“De sketch van mijn schoonmoeder.”

“Mijn plakbeha kwam los.”

“M’n jurk zat in eerste instantie te strak om mijn bovenbenen, waardoor ik niet kon neerzitten.”

“Ik werd zo emotioneel bij het uitspreken van de geloften dat ik geen woord meer kon uitbrengen. Dat duurde tien minuten.”

“Dat de huwelijksambtenaar zei dat mijn vriend vroeger graag in de bomen klom en nu nog steeds overal op klimt.”

“Er waren als verrassing strippers geregeld.”

Koppels delen het meest gênante moment van hun huwelijksdag
Themabeeld Foto: Shutterstock

“Door een veel te strakke planning had ik heel snel gegeten en door de te strakke jurk stond ik tijdens het feest over te geven.”

“Naar de wc gaan met drie andere mensen die je jurk omhoog houden, en dat het dan toch nog mis gaat, en een deel van je jurk in de pot hangt.”

“Een champagnekurk schoot in het kruis van de fotograaf.”

“Mijn moeder die geen getuige was en toch op die stoel ging zitten en er niet meer af wilde - ondanks commentaar van iedereen.”

“De ringen zaten niet in het doosje.”

“Dat in een paar speeches steeds mijn ex werd genoemd.”

“De gescheiden ouders van mijn partner kwamen tegenover elkaar te zitten tijdens het diner. Dit was voor het eerst sinds zes jaar dat ze elkaar zagen.”

Heb jij een gênant moment beleefd op je huwelijksdag? Vertel ons je verhaal via oproep@mediahuis.be. Alle inzendingen worden anoniem behandeld.

Corrigeer

In het nieuws

Het beste van Enkel voor abonnees