Gratis yogasessie om eerste verjaardag te vieren

Illie Mangaro: “Alles wat je hier eet, kan je hier ook leren koken”

Illie Mangaro: “Alles wat je hier eet, kan je hier ook leren koken”

Foto: David Van Hecke

Gent - Aan Dok Noord 7, tegenover de blauwe kraan, gooit Ilse Cuvelier zaterdag 20 mei de deuren open van Illie Mangaro: “het is niet in één zin te omschrijven waar Illie Mangaro voor staat, maar de krachttermen puur, gezond en werelds tonen al een heel eind de weg”.


Ilse Cuvelier (47) volgde een opleiding secretariaat-talen, werkte tien jaar lang in de telecomsector, maar een nogal dramatisch gebeuren in haar leven deed haar nadenken over wat ze in het leven echt wilde doen: “Ik reis graag en doe dat ook veel, en steeds weer ben ik vooral geïntrigeerd hoe en wat de mensen ter plaatse eten. Op één van die reizen in Thailand besliste ik dat ik het roer zou omgooien. Ik kom uit een nest van zelfstandigen, en ik koos voor catering, zowel op evenementen, als bij mensen thuis of bij bedrijven.  Dat doe ik na een horecaopleiding nu al negen jaar, en nu heb ik hier op Dok Noord een vaste stek en breidde ik mijn activiteiten uit: van dinsdag tot vrijdag kan iedereen die dat wil hier komen lunchen. Alles wat de mensen hier eten, kunnen ze hier ook  in workshops leren koken.

Elke derde zondag van de maand organiseer ik samen met mijn zus  Annick van  Yoganic Moves een yoga-brunch:  die combinatie wordt vooral door vrouwen fel gesmaakt. Bedrijven kunnen hier ook terecht voor teambuildingsessies die met koken en gezond eten te maken hebben.”


“Als ik de termen puur en gezond uit mijn slogan in de praktijk echt wil waar maken, en met verse, handgesneden groenten wil werken, dan kan ik niet anders dan met een beperkte kaart werken: behalve soep en dessert kan gekozen worden uit drie gerechten. De kaart wisselt uiteraard regelmatig. De term ‘werelds’ slaat vooral op Thailand, Italië en Marokko, de landen waar ik het vaakst naartoe reis.” 

 

Zaterdag 20 mei houdt Illie Mangaro open deur, met onder meer initiatie yoga en Italiaanse en Marokkaanse kookworkshops.

 

www.illiemangaro.be

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio