Geen medelijden: kleine jongen maakt korte metten met wenende broer

Nog één kleine wrong aan de melktand van de Canadese Quinny en die kon ook in het potje gestoken worden voor de tandenfee. Met een draadje dat z’n tand verbond aan een klink stond heel de familie klaar om het spektakel mee te maken... Tot Quinny begon te wenen van de angst. Maar daar stak z’n kleine broer een stokje voor.

“Ik ben echt bang!” Quinny schreeuwde z’n angst uit terwijl iedereen klaar stond om de deur dicht te trekken. “Het zal gepasseerd zijn voor je het goed en wel beseft”, antwoordde z’n moeder. “En als je tand uitgevallen is, dan krijg je snoepjes en ijsjes.” Maar hoezeer z’n moeder hem ook probeerde te overtuigen; het mocht niet baten. Ook de papa probeerde om Quinny gerust te stellen door hem vast te houden, maar niks kon de jongen kalmeren.

Tot plots Dylan, de jongere broer, zich ermee ging bemoeien. Die had het gehad met al dat getroost van z’n ouders. Zonder boe of ba sloeg hij met een stok op het draadje waardoor Quinny’s tand op de grond vloog. Quinny stopte prompt met huilen en maakte plaats voor een brede glimlach. En ook de ouders kwamen niet meer bij van het lachen. “Staat dat op camera?”, vroeg de vader nog.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees