Komende dagen weer temperaturen tot 25 graden

Komende dagen weer temperaturen tot 25 graden

Foto: ss

Na een paar dagen met enkele stevige regenbuien, krijgen we nu weer betere weersomstandigheden. Het weekend wordt al vrij zonnig en warm, maandag stijgen de temperaturen zelfs tot 25 graden.

Zaterdag wisselen perioden van opklaringen en buien elkaar af. Een donderslag is niet uitgesloten. In de loop van de namiddag wordt de kans op buien kleiner. De maxima liggen tussen 13 graden in de Ardennen en 18 graden in het centrum van het land.

Zondag blijft het zo goed als droog en zijn er eerst brede opklaringen. In de loop van de dag ontwikkelt er zich in het binnenland meer bewolking en is een lokaal buitje niet geheel uitgesloten. Aan de kust blijft het overwegend zonnig. De maxima liggen tussen 17 graden in Hoog-België en 20 of 21 graden in het centrum van het land.

Maandag blijft het overdag droog en wordt het zonnig met hoge sluierbewolking. Het wordt daarbij ook warm met maxima van 20 graden in Hoog-België en tot 25 graden in de Kempen. In de loop van de avond en de nacht is er wel kans op een regen- of onweersbui.

Dinsdag wordt het licht wisselvallig met in het diepe binnenland kans op enkele buien. In het westen en vooral dan aan de kust is het overwegend zonnig. Met een strakke westelijke wind wordt het minder warm met maxima van 15 graden aan zee tot 20 graden in het centrum van het land.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Meest Gelezen

Het weer in België


meer...