VOETBAL3DE PROVINCIALE B - Stefan SchwarzVVC BEERNEM

“We horen ook thuis in tweede”

Beernem -

VVC Beernem gaat tegen FC Veldegem voluit voor promotie. “Voor Veldegem hoeft het niet meer, maar daar staren we ons beter niet blind op. We moeten alleen naar onszelf kijken”, vindt T1 Stefan Schwarz.

FC Veldegem is al zeker van promotie naar tweede provinciale.

“Dat maakt de twee wedstrijden bijzonder”, beseft Stefan Schwarz. “Veldegem kan heel ontspannen voetballen. We kennen hun kwaliteiten. Het is een team met veel ervaring en voetballende capaciteiten. In de competitie bleken we heel erg aan elkaar gewaagd. We wonnen thuis, maar verloren in Veldegem. Competitie en eindronde zijn twee aparte werelden. Wij beseffen ook wel dat Veldegem ons de promotie niet in de schoot zal gooien. Ze zullen ook voor de prestige en de eer voetballen.”

“Wij moeten enkel en alleen naar onszelf kijken. We trainden scherp en zijn klaar voor de belangrijkste twee wedstrijden van het seizoen. We voetbalden uitstekend tegen Westende en hopelijk kunnen we de lijn doortrekken. Als we met dezelfde mentaliteit voetballen, zijn we nooit kansloos. De club wil heel graag naar tweede provinciale en daar horen we ook thuis. Het is aan ons om te bewijzen dat we de promotie verdienen.”

Corrigeer

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio