Celebs

Prachtige Pippa straalt op het huwelijk van het jaar

Prachtige Pippa straalt op het huwelijk van het jaar

Foto: AFP

Pippa Middleton en James Matthews hebben elkaar het jawoord gegeven in de kerk van Englefield. Nadat de eerste gasten waren aangekomen, verscheen ook de bruid zelf in een lange, witte jurk met veel kant en borduurwerk. Een hoogdag voor de Britse koninklijke familie en vooral ook voor Kate Middleton en de bruidskindjes prins George (3) en prinses Charlotte (2).

Het was reikhalzend uitkijken naar de trouwjurk van Pippa. Ze kwam aan bij de kerk in een oldtimer en verscheen aan de zijde van haar papa Michael Middleton in een lange jurk met veel kant en borduurwerk van Giles Deacon, een tiara van Robinson Pelham, een sluier van Stephen Jones en pumps van Manolo Blahnik.
 

Ondertussen werd ook uitgekeken naar de komst van hertogin Kate Middleton met de kleine prins George (3) en prinses Charlotte (2). Aangezien haar oogappels op een lastige leeftijd zijn gekomen, en Kate bang was dat ze zich niet stil zouden kunnen houden, week ze op het huwelijk van haar jongere zus Pippa niet van de zijde van de kleinsten. Kate Middleton zag er trouwens prachtig uit in een roze jurk van Alexander McQueen, dezelfde ontwerper van haar eigen bruidsjurk.  

Ook tal van leden van de Britse koninklijke familie waren van de partij, onder wie de hertogin van Cambridge, haar echtgenoot prins William, zijn broer prins Harry en zijn vriendin Meghan Markle. Ook de Zwitserse tennisser Roger Federer was aanwezig.
 

Bij het buitenkomen kuste het kersverse bruidspaar elkaar en dan vertrokken ze naar het nabijgelegen landgoed van Pippa's ouders, waar een royale receptie op de gasten wachtte.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees