Interieur

Dit kan gebeuren als je meubels koopt via het internet, maar de beschrijving niet leest

Dit kan gebeuren als je meubels koopt via het internet, maar de beschrijving niet leest
Als je een meubelstuk (of eender wat) bestelt via het internet, check dan bij voorkeur de afmetingen voor je bestelt. Twittergebruikster Petty LaBelle vergat dat en kreeg een stoel toegestuurd waarop ze niet eens kon zitten...

Petty had haar zinnen gezet op een Ghost Chair van het Italiaanse designbedrijf Kartell en vond een spotgoedkoop exemplaar van 4 dollar ( 3,50 euro) via webshop Amazon. In al haar enthousiasme bestelde ze het meubelstuk maar toen de postbode haar pakje kwam bezorgen, besefte de vrouw dat ze net iets te snel was geweest.

Ze kreeg een wel heel klein doosje met een ghost chair erin op maat van een poppenhuis. Ze nam een poot van de miniatuurstoel vast en maakte er een foto van, die ze vervolgens deelde via Twitter. Ze waarschuwt iedereen die ooit een meubelstuk wil kopen via het internet om eerst grondig de reviews en beschrijving te lezen en te checken of er iets instaat over de afmetingen. “Dit is waarom je altijd de uitleg moet lezen voor je een product koop”, staat er.

Ondanks het feit dat er bij deze stoel duidelijk staat vermeld dat het om een klein exemplaar gaat en de lage prijs bij veel klanten vragen oproept, is de vrouw niet de enige die zich laat vangen.

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees