Deze opmerkelijke gelekte eisen had Melania Trump tijdens haar bezoek aan Brussel

De Amerikaanse president Donald Trump had alvast zijn eigen willetje tijdens het bezoek aan Brussel donderdag, maar ook zijn vrouw Melania zou wel heel specifieke eisen hebben gehad hier in ons thuisland. De Franstalige televisiezender BFM tv kon naar eigen zeggen de hand leggen op enkele van haar opmerkelijke wensen. En die lieten niets aan het toeval over, zelfs de toiletten niet...

De Red Hot Chili Peppers vragen steevast om vers ondergoed op hun tour, Mick Jagger gaat nergens heen zonder een snookertafel en Bruno Mars wil in zijn kleedkamer altijd natte doekjes. Maar die bekende sterren zijn niet de enige met heel specifieke wensen. Ook de Amerikaanse presidentsvrouw heeft zo haar voorkeuren.

Drie maanden voorbereiding

Hoewel er al heel veel manschappen nodig waren om de NAVO-top in goede banen te leiden, zou er ook nog eens enorm veel werk gestoken zijn in het programma van Melania Trump. Samen met onder andere Brigitte Macron en Ermine Erdogan zou zij immers enkele belangrijke plekken in België bezoeken.

Om het hoog bezoek in goede banen te laten lopen, zouden er vier mensen van het communicatieteam van premier Michel voltijds bezig geweest zijn met de voorbereidingen gedurende drie maanden. De hoogste prioriteit gaven ze aan veiligheid, maar ook alle details moesten er perfect uitzien om een goede indruk te maken op de vrouwen van de presidenten.

Geurtjes en wc-papier

Voordat de first lady in het Margrittemuseum zou arriveren is de omkadering van Melania met meer dan tien personen de zaal al gaan inspecteren om niets aan het toeval over te laten, aldus BFM tv. Niet met de grove borstel, maar elk detail moest piekfijn voldoen aan de wensen van de Amerikaanse. Inclusief de toiletten.

Eén van de opmerkelijkste veranderingen die het gerenommeerde museum moest doorvoeren, was dat mevrouw Trump een “andere geur” prefereerde. Maar daar bleef het niet bij. Verder zou ze ook een ander type wc-papier willen, eentje met drie laagjes.

Corrigeer

MEER NIEUWS