Bank zoekt plek in Godveerdegem

Godveerdegem / Zottegem -

De Landelijke Gilde Godveerdegem zoekt een geschikte plek voor een rustbank. Ze doet daarom een rondvraag bij de inwoners van het dorp.

De Landelijke Gilde neemt deel aan een actie ‘Bank zoekt plek’ die past in ‘Godveerdegem dorp in de kijker’, georganiseerd door Landelijke Gilde Nationaal. De vereniging krijgt daarvoor een zitbank in stevig gerecycleerd plastic waarin de tekst ‘Landelijke Gilde Godveerdegem’ gegrift staat. Er worden drie plaatsen voorgesteld om te bank te installeren. De eerste is de Doolstraat, het hoogste punt op de grens met Grotenberge komende van Godveerdegem aan de linkerkant van de weg, waar het wandelpad het bos verlaat. Een andere mogelijkheid is de Stopweide, bijna het hoogste punt komende van Godveerdegem, rechts van de weg. Ten slotte kan je ook kiezen voor de Korenbloemstraat, onder het kruisbeeld.

Online stemmen

Aan de inwoners van Godveerdegem zullen de drie plaatsen worden voorgesteld. Zij zullen tussen 15 juni en 15 augustus online kunnen stemmen voor de volgens hen meest geschikte locatie is.

De locaties in de Doolstraat en Stopweide zijn eigendom van de stad. De Landelijke Gilde Godveerdegem kreeg alvast de toestemming van het stadsbestuur voor het plaatsen van de bank, mocht deze plek bij stemming uitverkoren worden.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio