Veertiger die agenten probeerde aan te rijden meteen voor rechter gedaagd

Veertiger die agenten probeerde aan te rijden meteen voor rechter gedaagd

Foto: BELGA

Tremelo -

Een 42-jarige man uit Tremelo die op vrijdag 2 juni enkele agenten probeerde aan te rijden, moet in snelrecht voor de rechter verschijnen. De agenten kwamen vrijdag rond 19 uur ter plaatse nadat de man luide muziek aan het spelen was en ruzie kreeg met zijn buren, maar de man wilde niet praten met de agenten en werd agressief.

Een politiepatrouille van de zone BRT kwam vrijdagavond rond 19 uur ter plaatste omdat de man heel luide muziek aan het spelen was en ruzie had met zijn buren. De komst van de agenten zinde de man niet: hij wilde niet met hen praten, en bedreigde de agenten en zijn buren.

Met gierende banden richting agenten

De 42-jarige man uit Tremelo reed uiteindelijk weg met zijn auto. De agenten probeerden hem tegen te houden en parkeerden hun politiewagen dwars over de rijbaan, waarop de man stopte. Toen de agenten vervolgens uitstapten, gaf de veertiger opnieuw plankgas en reed hij in de richting van de agenten. Één politie-inspecteur kon maar nipt ontsnappen aan de aanrijding. De verdachte stoof ervandoor, maar werd even verderop toch staande gehouden en ingerekend.

Het parket werd op de hoogte gebracht van de feiten en besloot het snelrecht toe te passen. De man werd onmiddellijk gedagvaard en zal begin julie voor de rechter moeten verschijnen.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees