Ellen Geurs neemt volkscafé over en wil er weer eten serveren

Uitbaters De Kortekeer hebben overnemer gevonden

Uitbaters De Kortekeer hebben overnemer gevonden

Ellen Geurs was regelmatig klant in het café en staat nu achter de tap. Foto: evd

Dentergem -

Na een zoektocht van ruim een half jaar hebben de voormalige uitbaters van café De Kortekeer een opvolgster gevonden. In hun eigen vriendenkring nog wel. Ellen Geurs staat vanaf donderdag achter de tapkraan.

Sinds oktober vorig jaar al waren Wouter Isebaert en Christophe Deweer op zoek naar een opvolger voor het meer dan honderd jaar oude volkscafé De Kortekeer. Door de combinatie met andere jobs hielden de uitbaters weinig tijd over voor iets anders en besloten ze afscheid te nemen van het café.

Het is in hun eigen vriendenkring dat een nieuwe kroegbaas zich aandiende. Ellen Geurs (37) uit Zulte was al klant bij Wouter toen hij de pintjes tapte in het jongerencafé Piekezot. “Ook in De Kortekeer kwam ik vaak langs omdat we ondertussen goede vrienden werden”, zegt Ellen. “Af en toe stak ik een handje toe als het druk was.”

Vanaf donderdag wordt ze het vaste gezicht achter de toog in de bruine kroeg in hartje Dentergem. “De Kortekeer heeft een tof en breed publiek van alle leeftijden. De sfeer is warm en authentiek. Dat wil ik zo houden door de vaste klanten het naar de zin te maken. Ze moeten geen grote ingrepen in de werkwijze of het interieur vrezen”, belooft ze.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio