Te koop: drie stripclubs

Te koop: drie stripclubs

De bars staan te koop. Foto: atb

Aarschot -

Eleni Rafailidou, uitbaatster van de beruchte Aarschotse bars American Bar Extreme, Poco Loco en Exit, doet haar zaken van de hand. Dat staat te lezen op de website van AMJ-Invest.

Waarom de Griekse haar drie zaken verkoopt, is niet bekend. Rafailidou wenst voorlopig niet te reageren op het nieuws. In een kwart eeuw wist de vrouw een heel imperium uit te bouwen. Na haar scheiding van haar Griekse man belandde de vrouw eerder toevallig in Aarschot. Bar Elena was haar eerste stap in het wereldje van de bars. De zaak brandde meer dan tien jaar geleden af. Ondertussen was Rafailidou al begonnen met een hele resem andere zaken, waaronder de Afrodite, Poco Loco en American Bar Extreme.

Fiscus

Enkele jaren geleden kreeg Eleni het aan de stok met de fiscus en justitie. Er volgde een financiële schikking van honderdduizenden euro's met de belastingen. In de Leuvense strafrechtbank stond ze terecht op verdenking van het aanzetten tot prostitutie en het witwassen van geld. Die beschuldigingen konden niet hard gemaakt worden. Recent kreeg ze nog een dagvaarding in de bus voor het bezit van wapens. Op dit moment is het niet duidelijk of er zich al een overnemer heeft gemeld. Voor de Poco Loco die al een tijdje dicht is, vraagt Rafailidou 160.000 euro. American Bar Extreme moet 300.000 euro opbrengen. Bar Exit, ten slotte, staat te koop voor 180.000 euro.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio