Brutale nachtelijke overval op Lederwaren Dorelle

Brutale nachtelijke overval op Lederwaren Dorelle

De vitrine van Lederwaren Dorelle op de Zavel in het centrum van Zottegem werd verbrijzeld. Foto: edp

Zottegem -

Recht in het centrum van Zottegem, op de Zavel, sloegen twee inbrekers dinsdagnacht de etalage van Lederwaren Dorelle aan diggelen. Hoeveel er precies gestolen is, is nog niet duidelijk. De zaakvoerster lanceert een oproep naar getuigen.

Dinsdagnacht werd Lederwaren Dorelle opgeschrikt door twee inbrekers die driest te werk gingen. De zaak ligt pal in het centrum van Zottegem, op de Zavel. Iets na enen werd de etalage aan diggelen geslagen. Voorlopig is het nog niet duidelijk hoe groot de buit is.

“Afgelopen nacht om 1.15 uur hebben wij ongewenst bezoek gekregen van twee jonge gasten”, doet de zaakvoerster haar verhaal op de Facebookpagina van haar winkel. “Beide inbrekers droegen witte sneakers.” De vrouw lanceert nog een oproep naar eventuele getuigen. “Indien iemand twee verdachte jongens rond dit uur heeft opgemerkt in het centrum van Zottegem, gelieve contact met ons op te nemen op het nummer 09-360.97.97. Gelieve dit bericht zoveel mogelijk te delen om alsnog de daders te pakken te krijgen.”

Voorlopig konden we nog geen contact leggen met de zaakvoerster van Lederwaren Dorelle.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio