Geweldig nieuws voor de fans van ‘One Direction’: Harry Styles komt naar België

Groot nieuws voor de fans van de Britse ster Harry Styles: op vrijdag 16 maart 2018 zal hij te vinden zijn op het podium van het Sportpaleis in Antwerpen met zijn eerste solo wereldtour.

Voor de zestienjarige Harry begon het allemaal in 2010 met het zevende seizoen van de Britse X-Factor. De juryleden zagen wel iets in zijn ruwe stem en charmante uiterlijk, waarna hij een volwaardig lid werd van de boyband ‘One Direction’ en hij hit na hit scoorde met onder andere ‘What Makes You Beautiful’, ‘Story Of My Life’ en ‘Best Song Ever’.

Nu komt de zanger echter voor de eerste keer op zijn eentje naar België, tijdens zijn wereldtour. Zijn debuutsingle ‘Sing Of The Times’ werd meteen naar de hoogste regionen van de hitlijsten gekatapulteerd. Ook zijn eerste album kwam meteen binnen op nummer één.

Zijn vrienden Niall Horan, Liam Payne en Louis Tomlinson uit de boyband ‘One Direction’ komen niet meer mee. Sinds maart 2016 is de jongensgroep immers voor onbepaalde tijd in “een pauze” verzeild geraakt, nadat er eerder al één van hun leden, Zayn Malik, aan een solocarrière begon.

Op vrijdag 16 juni om 9 uur ’s ochtends start de voorverkoop voor de tickets in het Sportpaleis.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees