BMX Flanders cup in Ravels

Generale repetitie voor het BK

Ravels / Weelde / Poppel -

In het BMX’en worden in juni tal van titels uitgereikt. Zo werden vorig weekend de Vlaamse truien uitgedeeld, terwijl zondag tijdens de vierde manche van de Flanders Cup in Ravels de provinciale titels voor het grijpen liggen.

Er staat zondag heel wat op het spel in Ravels. Thuisclub BMX Devils ontvangt de grote massa voor de Flanders Cup, maar tegelijkertijd worden de Antwerpse kampioenen aangeduid. Voor veel crossers is dit, door de aankomende examens, de generale repetitie voor het Belgisch kampioenschap, dat op 2 juli in Heusden Zolder wordt gehouden.

Leading lady Elke Vanhoof zal nog ontbreken op de afspraak, nadat zij eind april in het Nederlandse Erp een handblessure heeft opgelopen. Sinds deze week is de Kempense wel verlost van haar brace en kan ze de revalidatie en over vier weken ook de trainingen hervatten.

Mathijs Verhoeven is net op tijd hersteld voor de titelwedstrijden. In zijn eerste race sinds zijn blessure kroonde de Desselaar zich vorig weekend in Gent meteen tot Vlaams kampioen bij de Elites.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio