VOETBAL 1STE PROVINCIALE VK LIEDEKERKE

Heuvelkouter presenteert trainer Jeroen Winderickx

Heuvelkouter presenteert trainer Jeroen Winderickx

Centraal coach Jeroen Winderickx met de aanwinsten Fouke Adriaens, Doran De Coorde, Yannick Van Der Voorde, Yves Cordier en Kasper Monné. Foto: dsj

Liedekerke -

Met geboren en getogen Liedekerkenaar Jeroen Winderickx (34) kiest men op de Heuvelkouter voor een jonge, ambitieuze coach die als speler de Liedekerkse kleuren verdedigde in tweede provinciale, waarna hij de U21 en Liedekerke B coachte.

“Eerst en vooral ben ik de club enorm dankbaar voor de kans die ik krijg bij één van de mooiste clubs uit de streek. Met Johan Hertveldt als T1 stranden we op slechts vijf punten van de eindronde ondanks een desastreuze competitiestart. De relatief korte periode als T2 onder Johan was een verrijking voor mezelf als trainer.”

“Ik sta nu in een sterkere positie als trainer dan pakweg een half jaar geleden. Ik ben blij dat Johan bij de club blijft. Een sportieve manager is wat ontbrak bij VK Liedekerke om een stap voorwaarts te zetten.”

“Van de vertrekkers stonden enkel Dillens, Schmidt en Cobbaert op het einde van het seizoen nog in de basis. Bij de inkomende transfers gingen we niet over ijs van één nacht.”

Kwaliteit

“Met doelman Kasper Monné (Ninove), Ives Cordier (TK Meldert) en Yannick Van der Voorde (Grimbergen) rekenen we op een kwaliteitsinjectie. Ook Menehbi (Crossing Schaarbeek) en Beitar (Pamel) zijn spelers die intrinsiek de kwaliteiten bezitten om een directe meerwaarde te vormen.”

“De voorbereiding zal uitwijzen of dit op korte termijn al het geval is. Indien Robin Van De Gucht hersteld is van zijn aanslepende blessure, wordt hij misschien wel de transfer van het seizoen. “

“Met de Liedekerkse linksachter Adriaens (Aalst) en De Coorde (Halle) werden jonge beloften aangetrokken.”

“We koesteren de ambitie om mee te doen voor de prijzen. Het zou fijn zijn nog eens eindrondevoetbal naar de Heuvelkouter te halen. Betekom, Bierbeek en Aarschot zie ik om de titel strijden. Ook Strombeek en Borght zullen op de afspraak zijn.”

“Met een stevige organisatie moet ook Liedekerke wellicht zijn woordje kunnen meepraten. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen gaan we bovendien hard werken aan de looplijnen én aan de goede besluitvorming bij onze balbezitters.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio