Tiener vermist nadat tatoeëerder “uit wraak” vernederende boodschap op zijn hoofd schrijft

Tiener vermist nadat tatoeëerder “uit wraak” vernederende boodschap op zijn hoofd schrijft

Een jonge tiener struikelde over een fiets, maar dat had hij beter niet gedaan. Een Braziliaanse tatoeëerder die hem zag, dacht immers dat hij van plan was de fiets te stelen. Daar werd hij zo woedend van dat hij besloot om de jongen te straffen. Woedend bond hij de tiener vast en nam hij hem mee naar zijn tattooshop. Daar besloot hij om als wraak voor eeuwig een vernederende tekst op zijn voorhoofd te zetten.

Verschillende mannen hielpen op de jonge “dief” op een stoel te duwen. De tiener, die duidelijk versuft was en mogelijk dronken was, moest lijdzaam toekijken hoe de Braziliaanse tatoeëerder zijn materiaal nam. Eén van zijn vrienden haalde zijn camera boven en filmde lachend hoe de jongen zijn pijnlijke lot zou ondergaan.

Op het filmpje is te zien hoe de jongeman doodsbang op een stoel zit, terwijl de tatoeëerder en de cameraman al lachend en smalend roepen: “Dat gaat pijn doen!”. Daarna besluiten ze hem voor eeuwig te straffen met een vernederend opschrift. “Eu sou ladrão e vacilão”, klinkt het in het Portugees. Vrij vertaald: “Ik ben een dief en een loser.” Wanneer de tattoo “klaar” is, vragen ze de tiener nog pestend of hij het mooi vindt.

Video: rr

De beelden zijn vrijdag gemaakt, maar gingen pas een dag later viraal. Met de beelden stapte zijn familie naar de politie, want de tiener is sinds vrijdagavond nergens meer gezien.

De tatoeëerder Maycon Wesley en cameraman Ronildo Moreira de Araujo zijn zaterdag gearresteerd door de Braziliaanse politie. Zij zullen zich voor de rechtbank moeten verantwoorden voor foltering.

Zowel Wesley als Araujo beweren dat de jongen dezelfde avond nog levend “en wel” vertrok uit de tattooshop. Maar de jongen is nog steeds vermist. Van de tiener ontbreekt voorlopig elk spoor.

Tiener vermist nadat tatoeëerder “uit wraak” vernederende boodschap op zijn hoofd schrijft
Foto: rr
Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees