Aan deze schat heeft Eva Daeleman haar hart verloren

© emd

Radio-dj Eva Daeleman heeft gisteren haar hart verloren aan een van de hondjes uit het Dierenasiel Ninove. De MNM-presentatrice kwam er samen met enkele studenten wandelen met de honden. “Ideaal als ontspanning tijdens het blokken.”

Elke Meert

Radio-dj Eva Daeleman bracht in het kader van ‘Marathonradio’, de jaarlijkse actie van radiozender MNM om de studenten een hart onder de riem te steken tijdens de blokperiode, een bezoek aan het Dierenasiel Ninove. “We zochten acties om studenten te laten ontspannen tijdens de examens en kwamen hier uit toen we naar een asiel zochten om samen met de studenten en de hondjes te kunnen wandelen”, vertelt Daeleman. “Zo laden de studenten extra energie op om voor het volgend examen opnieuw te kunnen beginnen blokken. Ik heb hier in het asiel mijn hart verloren aan het mopshondje Bo. Ik heb zelf ook een mopshond Olaf en zou die zo mee naar huis willen nemen.”

Daeleman en vijf ‘blokbeesten’, onder wie Tiffany Demeulenaere (18) en Jelke Van Hassel (24) uit Meerbeke, trokken door de Winnikse velden voor een wandeling van zo'n half uur. “We houden enorm veel van dieren en eens buiten gaan om te wandelen met deze hondjes is eigenlijk de perfecte ontspanning tijdens of na het studeren”, lachen ze. “We zagen het bericht dat Eva naar het Dierenasiel Ninove kwam op Snapchat en hebben geen moment getwijfeld. Onbegrijpelijk hou sommigen hun dieren zomaar aan de kant van de weg kunnen achterlaten.”

De studenten kregen ook nog de alom bekende gele ‘MNM Marathonradio steunt studenten’-fluostift. “Die komt altijd wel van pas”, lacht Daeleman. “Het was een fijne ervaring met de hondjes in een prachtige streek.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen