Dossier aangeboden door A.S.Adventure

Ik ga op reis en ik neem mee

Ik ga op reis en ik neem mee

Foto: A.S.Adventure

Ben jij zo iemand die bij thuiskomst in de luchthaven al begint te dromen van de volgende reis? Onze experts weten exact wat jij nodig hebt om je reiskoorts zo comfortabel mogelijk te behandelen.
Dossier aangeboden door A.S.Adventure.

Zonnelader

De zon laat je nooit in de steek, dus laat die gratis energie maar binnenstromen. Handig om je smartphone, gps of powerbank op te laden als je in the middle of nowhere bent beland.


Reiskussen

Een opblaasbaar lichtgewicht exemplaar zoals de Aeros Pillow van Sea to Summit of de neemt in je handbagage amper plaats in.


Packable daypack

Een lichtgewicht en opvouwbaar dagrugzakje is ideaal voor uitstapjes ter plaatse terwijl je trolley in je hotelkamer blijft.


Bagagelabel

Niet alleen handig om je verloren bagage snel te kunnen claimen, maar ook om je reistas snel te spotten op de bagageband.


TSA-slot

TSA staat voor Transport Security Administration. Deze hangslotjes kunnen zonder schade geopend worden door het veiligheidspersoneel in de luchthaven ... en door niemand anders.


Opbergsysteem

Dankzij de organisers van Eagle Creek schep je orde in je trolley of reistas en bespaar je vooral véél plaats. Het pakvolume van je kleren vermindert tot wel tachtig procent.


Reisstekker

Wereldreizigers kunnen niet zonder dit vernuftige stukje technologie. Een reisstekker past in het stopcontact van elke hotelkamer, van Brazilië tot Japan.


Desinfecterende handgel

Een roltrapleuning, deurklink of liftknop: op reis raak je ontelbaar veel oppervlakken aan. Geen water of zeep voor handen? Met een desinfecterende handgel vermijd je infecties!


Travelset

Handig: deze minisprays tegen insecten en zonnebrand kunnen gewoon mee in je handbagage.


Powerbank

Onmisbaar voor de digital nomad, die z’n hele reis plant met zijn smartphone in de hand.


Oordopjes

Heb je vaak last van je oren wanneer je met het vliegtuig reist? Speciale oordoppen beschermen je niet alleen tegen hinderlijk omgevingslawaai, maar reguleren ook de druk op je trommelvlies tijdens het opstijgen en landen.


Anti-diefstal heuptas

Hou je geld, je kredietkaart en je waardevolle documenten dicht bij je lichaam om gauwdieven af te schrikken.

 

Minder betalen voor een reistas van topkwaliteit?
Dat kan nú: ontdek onze sterke reistassenpromo’s of profiteer van – 10 % korting op ons aanbod van meer dan 150 trolley's.

Nòg meer tips & tricks ontdek je hier!

Corrigeer