Hier opent de eerste Albert Heijn in de Brusselse Rand de deuren

Hier opent de eerste Albert Heijn in de Brusselse Rand de deuren

Een uur voor de opening van de Albert Heijn-vestiging in Wemmel, stonden mensen al aan te schuiven. Foto: jhp

Wemmel -

Een uur voor de opening van een nieuwe winkel van Albert Heijn in het winkelcentrum EXIT 8 stond woensdag al een lange rij klanten te wachten. Het bedrijf stelt 50 mensen tewerk.

37 kruidenierswinkels telt Albert Heijn intussen al sinds het sinds 2011 de eerste winkel op Belgisch grondgebied opende. En Albert Heijn blijft uitbreiden, want gisteren opende een nieuwe vestiging langs de Romeinsesteenweg in Wemmel. Daarmee is de allereerste Albert Heijn aan de rand van Brussel en de twee Albert Heijn-winkel in Vlaams-Brabant een feit. Dat er vraag naar is, bleek alvast uit de lange rij wachtenden die een uur voor de officiële opening al aan de inkom stonden te wachten.

Franchisenemer Jan Peeters, die z’n vijfde Albert Heijn-winkel opent, is tevreden. “Om de inwoners van Wemmel en Brussel te laten kennismaken met ons verrassend assortiment en Hollandse prijzen, trokken we een 50-tal gemotiveerde medewerkers.”

De nieuwe vestiging is eigendom van de groep Aura Estates, investeerder en ontwikkelaar in commercieel en residentieel vastgoed uit Strombeek-Bever. Zaakvoerder Dimitri Saren en projectverantwoordelijke Raf De Blay van Aura Estates zijn bijzonder blij met de komst van warenhuisketen Albert Heijn.

Corrigeer

NIEUWS