Hart van goud: Adele bezoekt getroffenen inferno Grenfell Tower

Hart van goud: Adele bezoekt getroffenen inferno Grenfell Tower

Foto: Twitter en Reuters

Zangeres Adele wordt op sociale media geprezen omdat ze woensdagavond de rampplaats bij de Londense Grenfell Tower bezocht. In de toren woedde woensdag een enorme brand die aan zeker 12 personen het leven kostte, tientallen anderen raakte gewond. Volgens getuigen bood een geëmotioneerde Adele troost aan de getroffenen van de inferno.

Woensdag werd er bij de zwartgeblakerde toren een wake gehouden. Onder de aanwezigen waren Adele en haar man Simon Konecki. De 29-jarige Britse probeerde niet te veel op te vallen, meldt The Telegraph. In plaats daarvan trok ze door de mensenmassa en probeerde troost te bieden waar mogelijk. “Adele liep rond en knuffelde zoveel mensen als ze kon om hen te troosten”, klinkt het op Twitter.

Op sociale media kon de zangeres op veel waardering rekenen voor haar actie. “Wat een nederige vrouw”, schreef iemand. Een ander prees haar oprechtheid. “Het feit dat Adele naar de Grenfell Tower is gegaan en er met geen woord over heeft gerept, bewijst hoe geweldig oprecht ze is... Adele is een engel, ze verdient de hemel. Ze heeft het grootste hart ooit, ik ben zo trots op haar.”

Lees ook: Had het inferno in Londen vermeden kunnen worden?

Bij de brand kwamen zeker 12 mensen om het leven. De politie van Londen vreest dat het dodental nog zal oplopen. Zeker 54 personen raakten gewond, waarvan 20 zwaargewond. De oorzaak van de brand is nog altijd onbekend.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees