Studio 100 maakt Vlaamse topcast bekend voor muzikaal spektakel ‘40-45’

Studio 100 maakt Vlaamse topcast bekend voor muzikaal spektakel ‘40-45’

Foto: Studio 100

Studio 100 heeft donderdag de hoofdcast voorgesteld voor het groots opgezette muzikaal spektakel 40-45. Acteurs Jonas Van Geel en Jelle Cleymans zullen de hoofdrollen vertolken. Verrassend is dat er voor de andere rollen niet één, maar telkens twee acteurs gecast worden. Zo beschikt 40-45 dus over twee evenwaardige casts.

Het verhaal van 40-45 draait rond twee broers die worden gespeeld door Jonas Van Geel en Jelle Cleymans. Voor de andere rollen heeft Studio 100 telkens twee acteurs gecast die samen in een vaste bezetting zullen spelen. Zo is er een blauwe en een groene cast.

Studio 100 maakt Vlaamse topcast bekend voor muzikaal spektakel ‘40-45’
Foto: Jan Ruysbergh

De blauwe cast bestaat uit Jonas Van Geel (Louis), Jelle Cleymans (Staf), Peter Van de Velde (Emiel), Marleen Merckx (Anna), Clara Cleymans (Sarah) en Jo de Meyere (Leon).

De groene cast bestaat uit Jonas Van Geel (Louis), Jelle Cleymans (Staf), Lucas Van den Eynde (Emiel), Ann Tuts (Anna), Nathalie Meskens (Sarah) en Herbert Flack (Leon).

In de wolken

Bezieler Gert Verhulst en regisseur Frank Van Laecke zijn alvast in de wolken over de groep acteurs die ze samen konden brengen voor de megaproductie.

“Ik durf wel stellen dat we erin geslaagd zijn om een bijzonder sterke cast bij elkaar te brengen”, aldus Frank Van Laecke. “Naast enkele grote kleppers zitten er ook een paar verrassende namen bij. Om het verhaal van 40-45 geloofwaardig te kunnen brengen, moet je op zoek gaan naar sterke persoonlijkheden en ik denk dat we de juiste acteurs gevonden hebben.”

** 40-45, vanaf 7 oktober 2018. Voor tickets en info: https://40-45.live/be/nl/home

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees