Sportpaleis, Samson

Moh seg hé: Samson & Gert gaan optreden in het ‘Sportpladijs’

Moh seg hé: Samson & Gert gaan optreden in het ‘Sportpladijs’

Foto: VRT

Goed nieuws voor de fans van Samson & Gert. Ketnet wordt dit jaar 20 jaar en plant samen met Studio 100 een groots muzikaal verjaardagsfeest op donderdag 30 november: ‘Throwback Thursday in het Sportpladijs’. Voor één keer niet voor kinderen, maar wel voor de Ketnetters van toen, nu jongvolwassenen.

Zij kunnen zich helemaal uitleven tijdens dit evenement in het Antwerps Sportpaleis, want heel wat van hun vroegere kinderhelden zullen tijdens deze show de revue passeren. Samson en Gert, die zelfs na twintig jaar nog steeds een vaste waarde zijn bij Ketnet, zullen er al hun grote hits brengen, en later worden nog andere namen aan de feestaffiche toegevoegd.

Voormalige Ketnet-gezichten Steven Van Herreweghe en Sofie Van Moll zijn alvast van de partij om de Ketnetters van het eerste uur mee te nemen op een nostalgische reis. Ook Peter Van de Veire, één van de eerste gezichten van Ketnet, zal erbij zijn om de avond af te sluiten met een dj-set vol hits uit de nineties en nillies. De twintigers van vandaag kunnen dus één avond schaamteloos hun jeugd herbeleven.

Tickets zijn te koop via deze link.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees