Garagebox brandt volledig uit

Garagebox brandt volledig uit

De brandweer moest een aantal gasflessen uit de brandende box halen. Foto: mvl

Liedekerke -

Een garagebox in de Paardeputstraat in Liedekerke is vrijdagmiddag volledig uitgebrand. Het vuur brak kort na 13 uur uit, maar de oorzaak van de brand is nog onbekend. Enkele buurtbewoners zagen rook komen uit de box en verwittigden de brandweer. Een team van de Civiele Bescherming in Liedekerke was al snel ter plaatse. Ter versterking kwamen nog ploegen uit Lennik en Asse langs, maar dan was de brand al onder controle.

De naastliggende boxen en een achterliggende woning bleven gespaard van de brand. In de box lag een hoop afval, enkele autobanden en gasflessen. Deze werden door de brandweer uit de brand gehaald en gekoeld omdat sommigen nog gas bevatten. Er raakte niemand gewond bij de brand.

In het steegje zijn nog een 30-tal andere garageboxen. Vorig jaar in mei brandden er al eens enkelen uit. Volgens buurtbewoners is de sociale controle er klein omdat er geen doorgaand verkeer is. Daarom hangen er vooral 's nachts vaak personen rond aan de garageboxen en blijft er al eens iemand slapen in zo'n box.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio