Van Kets wordt géén hulptrainer van Club Brugge, Cossey wel

Van Kets wordt géén hulptrainer van Club Brugge, Cossey wel

Rudi Cossey Foto: Dick Demey

Patrick Van Kets wordt dan toch geen hulptrainer van Ivan Leko bij Club Brugge. Hij blijft bij STVV. Rudi Cossey wel. De voormalige speler van Club Brugge tekende een contract voor twee seizoenen bij blauw-zwart. Net zoals Edward Still, die de nieuwe video-analist wordt van Club Brugge.

Na het vertrek van Preud’homme en de komst van Ivan Leko verschuift er héél wat in de technische staf van Club Brugge. Stephan Van Der Heyden en Stan Van den Buijs moesten vertrekken. Rudi Cossey, de voorbije jaren assistent-trainer bij AA Gent (2015) en Racing Genk (2016), wordt de nieuwe T2 van Ivan Leko. Cossey speelde van 1990 tot 1995 bij Club en werd er als verdediger kampioen en tweevoudig bekerwinnaar. Nadien speelde de Vlaams-Brabander nog kort voor Lokeren, waar hij opgenomen werd in de trainersstaf en samenwerkte met Ivan Leko. De Kroaat had ook graag Patrick Van Kets, zijn hulptrainer bij STVV, erbij gehad. Maar die komt dan toch niet. 

Video-analist Edward Still maakt wel de overstapt van Sint-Truiden naar Club Brugge. Cossey en Still tekenden een contract voor twee seizoenen.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.