Iets voor jou? Sup eens met Sergio Herman

Iets voor jou? Sup eens met Sergio Herman

Surfgoeroe Frank Vanleenhove leerde Sergio suppen. Foto: jve

Knokke-Heist -

Sergio Herman heeft een nieuw restaurant en dat zullen we geweten hebben. De chef-kok wil zestig mensen laten suppen of kitesurfen van Knokke-Heist naar Pure C. Daarna krijgen ze een maaltijd van de televisiekok.

Sergio Herman en surfgoeroe Frank Vanleenhove slaan dinsdag de handen in elkaar voor een uniek sportief-culinair event. Sergio stelt zijn restaurant Air Republic (aan de jachthaven in Cadzand) dan exclusief ter beschikking van een zestigtal sportievelingen die vanuit Surfers Paradise in Knokke-Heist via de zee willen suppen, kitesurfen (ingeval van voldoende westenwind), of met een motorboot ter plaatse gebracht willen worden. Nadien kunnen ze er genieten van een uniek gerecht bereid door Sergio himself.

“Het is de derde keer dat we dit proberen. De vorige jaren werd er telkens vanuit Retranchement via het kanaal naar Cadzand gevaren om te dineren in Pure C omdat de zee niet vlak genoeg was”, zegt Herman. “Nu hopen we opnieuw op een platte zee omdat dan werkelijk tot in de jachthaven gesupt kan worden. Frank leerde ons suppen en Ellemieke en ikzelf konden al met veel plezier de tocht langs het kanaal maken.”

Wie wil meegenieten, moet vooraf inschrijven. Deelname per persoon kost 125 euro. Surfers Paradise biedt het suppen of de motorboot om ter plaatse te geraken en de shuttledienst terug gratis aan. Kandidaten of begeleiders die alleen wensen te genieten van het diner kunnen rond 19.30 uur op eigen krachten gaan en de suppers verwelkomen.

Inschrijven kan via mail naar julie@surfersparadise.be.

Corrigeer

MEER NIEUWS