WIN. Duotickets voor Circus Barones in Denderleeuw

WIN. Duotickets voor Circus Barones in Denderleeuw

Foto: rr

Denderleeuw - Dit jaar presenteert het rondreizende Circus Barones een nieuwe show onder de noemer “Whow! Circus Wonderland!”. Op dinsdag 20 juni en woensdag 21 juni strijkt het circus neer aan de Parking Stadion in de Stadionlaan in Denderleeuw. Het Nieuwsblad mag 20 duotickets weggeven voor de voorstelling van dinsdag 20 juni om 18 uur.

Dit jaar is het thema van het circus ‘Whow! Circus Wonderland!’. De clowns Patatje en Ronny nemen de bezoekers mee op een droomreis die hen zal leiden langs een exotisch getinte ouverture uit Zuid-Amerika, luchtacrobatie, comedy en dierennummers met paarden, lama’s, kamelen en - in primeur - ara’s. Een mooie choreografie, moderne geluids- en lichttechnieken en een bijzondere schuim-act vormen de klap op de vuurpijl.

Voorstellingen in Denderleeuw zijn er op:

  • Disndag 20 juni om 18 uur
  • Woensdag 21 juni om 15 uur

De voorstelling op dinsdag om 18 uur is een familievoorstelling. Volwassenen betalen dan kinderprijzen (zie prijslijst aan de kassa)

Het Nieuwsblad mag 20 duotickets weggeven voor de voorstelling van dinsdag 20 juni om 18 uur. Die zijn bestemd voor de personen die als eerste een mail sturen naar dit adres. Er kan maar één duoticket per persoon op hetzelfde adres weggegeven worden. Winnaar sdienen zich persoonlijk aan te melden bij het circus met vertoon van de email waarin staat dat ze de duotickets gewonnen hebben en hun identiteitsbewijs.

De voorstellingen van Circus Barones komen mede tot stand met de steun van de Vlaamse overheid.

Corrigeer

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio