Geen internationals op eerste training van Club Brugge, trainer Leko onder ruime belangstelling onthaald

Bij Club Brugge stond vandaag de eerste training onder het bewind van Ivan Leko op het programma. Niet in Westkapelle zoals de voorbije jaren, wel gewoon in de schaduw van het Jan Breydelstadion.

Leko verwelkomde nieuwkomers als Erhan Masovic, Guillaume ­Hubert, Elton Acolatse en Emmanuel Bovaventure Dennis, de uit blessure terugkerende Abdoulay Diaby en trainees onder wie Senne Lynen, Niels Verburgh, Joel Ito en Terry Osei-Berkoe, maar moet nog wachten op de internationals.

Ethan Horvath (Verenigde Staten), Lior Refaelov (Israël), Dorin Rotariu (Roemenië) en José Izquierdo (Colombia) worden maar terug verwacht op 30 juni, al gebeurt dat voor die laatste alleen maar als hij dan nog geen nieuwe club gevonden heeft. ­Tomas Pina wil terug naar Spanje en wordt ook maar terug verwacht op 30 juni in de hoop dat hij dan al een nieuwe club gevonden heeft.

Terugkerende huurlingen als Dylan Seys (Twente) en Jean-Charles Castelletto (Red Star Paris) worden vandaag niet op training verwacht. Carlos Strandberg is nog actief met Zweden op het EK U21, maar zal nadien normaal uitgeleend worden. Sander Coopman trainde wel gewoon mee.

Morgen en overmorgen staan er trainingen en medische testen op het programma.

Corrigeer