Man belt politie nadat hij King Cobra in garage vindt, maar dan is het beest plots spoorloos... of niet?

Het was even schrikken voor de Chinese Guo toen hij een slang in zijn garage vond. Het dier van maar liefst drie meter lang was waarschijnlijk binnengeglipt toen de man zijn auto aan het binnenrijden was. Al snel belde Guo de politie om hem te komen helpen. Maar toen hij terugkwam in de garage was de slang verdwenen.

Twee agenten kwamen aan bij Guo’s huis in het Chinese Yunnan. Ze hadden slangtangen bij en waren goed voorbereid om het dier te vangen. Toen Guo namelijk de slang beschreef aan de telefoon leek het te gaan om een King Cobra; een gevaarlijke slangensoort waarvan het gif zelfs een mens zou kunnen doden binnen de dertig minuten.

Met man en macht zochten ze naar het dier, maar het mocht niet baten. Tot op een bepaald moment. Guo dacht dat de cobra wel eens in zijn wagen zou kunnen zitten. De drie mannen begonnen te zoeken en... bingo. De slang zat verstopt in de motorkap. Het duurde niet lang vooraleer ze hem er hadden uitgehaald en op de grond gelegd. Daarna werd het dier in de natuur vrijgelaten.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees