Dave Grohl roept dochter (8) op het podium om de drums over te nemen

De Foo Fighters zijn vorige week begonnen aan hun Europese festival-tour en dat ging niet onopgemerkt voorbij. Op 16 juni stonden ze in IJsland en ze hadden al meteen een verrassing voor het publiek. Niemand minder dan Harper Grohl, dochter van, mocht laten zien wat ze allemaal kan op de drums.

“Zo’n twee weken geleden kwam mijn dochter naar me toe”, vertelt Dave Grohl aan het publiek. “Ze vertelde mij dat ze graag drum zou spelen. Ik vroeg haar of ik het haar mocht aanleren en ze zei ja. Daarna vroeg ik ook of ze in IJsland voor 20.000 man wilde spelen. Ze zei weer ja”, zegt hij terwijl het publiek uit z’n dak gaat.

“Dames en heren, verwelkom de nieuwe generatie alstublieft. Dit is het eerste liedje dat Harper aangeleerd heeft”, waarop ‘We will rock you’ van Queen uit de boksen knalde. Het hele publiek zong mee en papa David kon niet trotser zijn. “Dat heb je goed gedaan hoor! Maar nu moet je ervandoor want ik moet nog een show spelen”, grapte hij nog. Na het leuke intermezzo ging de band gewoon verder met het concert.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees