Vrouw denkt speeltje van hond op te rapen maar dat blijkt iets helemaal anders te zijn

De hond van de Duitse Carla was zich al de hele avond vreemd aan het gedragen. Hij bleef in de bosjes zitten, durfde amper te bewegen, en hij kwam al zeker niet in de buurt van de poort. Ze besloot dan maar zelf al zijn speeltjes op te ruimen, maar dat had ze misschien beter niet gedaan.

Het was een gezellige jacuzzi-avond geweest voor Carla en haar man. Nadat ze besloten hadden dat het genoeg was geweest, trok Carla nog even haar kamerjas aan om alles op te ruimen. Zo liep ze naar de poort, waar een speeltje lag van haar Duitse Herder. Of dat dacht ze.

Toen ze zich begaf naar het speeltje, kwam haar hond voor de eerste keer in lange tijd mee. Ze raapte het ‘ding’ op, maar dat bleek al snel niks minder dan een slang te zijn. Carla liet het meteen vallen en liep op een hilarische manier terug naar de woonkamer. Haar man kwam niet meer bij van het lachen toen hij de bewakingsbeelden zag en besloot het op het net te gooien. “Gelukkig is mijn vrouw niet gebeten door de slang, maar aan haar loopskills mag ze toch nog wat werken”, schreef hij er bij.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees