Vandaag overal in België gratis Wifi

Vandaag overal in België gratis Wifi

Foto: rr

Het is vandaag World Wifi Day en speciaal voor die gelegenheid heeft Proximus ervoor gezorgd dat iedereen in België vandaag gratis internet kan gebruiken. Met een speciale code kan iedereen die dat wil, inloggen op de FON-hotspots van Proximus en zo gratis surfen.

Het is vandaag helemaal niet nodig om je eigen mobiele data aan te zetten als je met vrienden op een terrasje zit en hen absoluut dat ene filmpje wil laten zien. Of als je snel je trein wil opzoeken maar je beltegoed is op. Je logt gewoon gratis in op een Proximus-FON-hotspot en klaar.

“We doen graag mee aan een evenement als World Wi-Fi Day”, aldus Dominique Leroy van Proximus. “Dit initiatief sluit volledig aan bij onze merkbelofte om de mensen altijd dichtbij te brengen bij wat belangrijk is voor hen. Om deze belofte waar te maken, investeren we veel in onze netwerken om onze klanten gelijk waar, gelijk wanneer en op gelijk welk toestel toegang te bieden tot gelijk welke content en hen toe te laten die content te delen. We hopen dat veel mensen zich dankzij Word Wi-Fi Day met elkaar connecteren.”

Inloggen is simpel en gaat via de volgende eenvoudige stappen:

1. Ga naar je wifi-instellingen, zoek een ‘PROXIMUS_FON’-wifisignaal en maak een verbinding.

2. Open een webpagina in je browser (je zult worden doorgestuurd naar een Fon-portaal).

3. Selecteer in het portaal ‘Promo Code’.

4. Log in op Fon en registreer je als nieuwe gebruiker.

5. Voer de code ‘altijddichtbij’ in en klik op ‘Redeem’.

Om in te loggen moet je wel je e-mailadres achterlaten, maar Proximus verzekerde onze redactie dat ze dat niet zullen gebruiken om reclame-mails en dergelijke te sturen. Zorgeloos surfen dus, als je straks na het werk nog een terrasje gaat doen.

Corrigeer

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees