Moh seg hé, fans mogen gat in de lucht springen: Samson en Gert plannen tweede concert in Sportpaleis

Moh seg hé, fans mogen gat in de lucht springen: Samson en Gert plannen tweede concert in Sportpaleis

Vorige week deden Samson en Gert tijdens Marathonradio op MNM de aankondiging dat Ketnet 20 kaarsjes uitblaast. Hun groots muzikaal verjaardagsfeest in het Sportpaleis, ‘Throwback Thursday in het Sportpladijs’, was in een mum van tijd uitverkocht. Maar fans die geen kaartje konden bemachtigen moet niet treuren. Ketnet en Studio 100 kondigden een tweede concert aan.

Dat tweede concert komt er op woensdag 29 november. De nostalgische fans die zich op de wachtlijst hebben gezet kunnen dus nu hun ticket verzilveren. Zaterdag 24 juni om 9 uur gaat de rest van de tickets in verkoop voor het grote publiek.

Ook dit concert is niet voor kinderen, maar wel voor de Ketnetters van toen, nu jongvolwassenen. Steven Van Herreweghe, Sofie Van Moll en Samson en Gert zullen ook hier van de partij zijn om de Ketnetters van toen mee te nemen op een nostalgische reis.

Steven Van Herreweghe is alvast zeer enthousiast om het publiek van vroeger niet één maar twee keer te mogen ontvangen in het Sportpaleis. Hij nodigt ook graag een speciaal iemand uit voor de verjaardagsshow van Ketnet. Op 4 september 1998 kreeg hij namelijk een bijzondere postkaart toegestuurd...

Video: 20 jaar Ketnet

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees