Pasgetrouwd koppel vindt 5 meter hoge boom op oprit en een huis vol papiersnippers

© Margo Tilborghs

© margo tilborghs

© margo tilborghs

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Een grap uithalen op de trouwdag van je vrienden zorgt soms voor hilariteit en lachende gezichten. Maar wanneer er plots een 5 meter hoge boom op je oprit staat, moet je jezelf toch eens even in het haar krabben.

Margo Tilborghs

Gitte Van Looveren (33) en Bert Vanden Bergh (33) vormen al 15 jaar een koppel. Samen met hun twee stoere zoontjes Siebe (6) en Tjebbe (3) wonen ze in het landelijke Loenhout. Een streek waar men niet verlegen zit om een boompje op te laten voor het pasgetrouwde stel. En dat deden ze dus ook letterlijk. De vrienden plaatsen een 5 meter hoge boom op de oprit van het huis van het koppel. Maar daarmee was de kous nog niet af. Binnen moesten ze zich een weg banen door een zee van papiersnippers.

Het koppel zelf kon er de grap wel van inzien. "We wisten dat we iets konden verwachten", zeggen ze. "Maar een boom die met spankabels verankerd is op onze oprit? Dat was toch wel even schrikken."

OPROEP. Hebben jouw vrienden ook ooit een gelijkaardige streek uitgehaald na jouw trouw? Of heb jij net zoiets gedaan bij een bevriend koppel? Laat het ons dan hier weten en vergeet zeker niet om foto's toe te voegen!

ayer_570b1_ifkbmg6q",wid:"_1467261",uiconf_id:"21813201",flashvars:{doubleClick:{plugin:!0,adTagUrl:prerollUrl},vast:{plugin:!0,postrollUrl:postrollUrl,loadAdsOnPlay:!0},adsOnReplay:!0,metadataProfileId:3063771,requiredMetadataFields:!0},cache_st:"1406844806",entry_id:"1_ifkbmg6q"}),kWidget.addReadyCallback(function(e){function r(e){gemiusStream.event("21813201",l,t,e);var a=r.caller.toString();console.log("gemiusStream.event: "+e+"@"+t+"sec - totalTime: "+i+"sec - Caller: "+a),"playing"==e&&s&&prerollUrl&&!~prerollUrl.indexOf("corelio-preview")&&(console.log("tracking empty ad"),(new Image).src="https://adhese.nieuwsblad.be/track/875367/sl53121/?t="+i,s=!1)}if(!~e.indexOf("incontent")&&!callback1_ifkbmg6q&&~e.indexOf("1_ifkbmg6q")){var a=document.getElementById(e),l="1_ifkbmg6q",n="nGEwQsgXJ7hprExa7E7U9MdvHZF8JkboWpPj7lWEnH3.G7",t=0,i=0,o=0,d="undefined"==typeof MEDIAHUIS?"nw":MEDIAHUIS.config.page_sectionname,s=!0,c=[{name:"_SCT ",value:"news"},{name:"se",value:d},{name:"ct",value:"nw"},{name:"st",value:"vid.wex.frag.vod.free"},{name:"tv",value:"news"}];callback1_ifkbmg6q=!0,a.kBind("metadataReceived",function(){var e,r=a.evaluate("{mediaProxy.entryMetadata}");i=a.evaluate("{mediaProxy.entry.duration}");var l=document.getElementsByClassName("video-source-origin");if(l.length>0)for(var n=l.length;n>=l.length;n--){var t=l[n-1];t&&t.parentNode.removeChild(t)}if(r&&r.Source){var o=r.Source;switch(o){case"ATV":e="atv";break;case"TVL":e="tvl";break;case"TVO":e="tvoost"}if(e){var d="www."+e+".be",s=document.createElement("div"),c=a.parentNode;s.className="video-source-origin",s.innerHTML="Bekijk meer video's van "+o+' op

",c.parentNode.insertBefore(s,c.nextSibling)}}}),a.kBind("playerUpdatePlayhead",function(e,r){t=t!=Math.round(e)?Math.round(e):t}),a.kBind("changeMedia",function(e,r){gemiusStream.closeStream("21813201",l,t),l=e.entryId,gemiusStream.newStream("21813201",l,i,c,[],n)}),a.kBind("playerStateChange",function(e){"buffering"!=e&&("playing"==e&&0==t&&o||(i>t&&r(e),0==t&&"playing"==e&&(o=1)))}),a.kBind("doStop",function(e,a){i>t&&r("stopped")}),a.kBind("seeked",function(e){i>t&&(t=e,r("seekingStarted"))}),a.kBind("playerPlayEnd",function(e,a){r("complete")}),a.kBind("doReplay",function(e,a){gemiusStream.closeStream("21813201",l,t),t=0,l=e.entryId,gemiusStream.newStream("21813201",l,i,c,[],n),r("playing")}),a.kBind("onAdPlay",function(e,r,a){s=!1})}})

Aangeboden door onze partners

Meer video

Hoofdpunten

Keuze van de redactie